Bestellen

Hoe plaats ik een bestelling?

Plaats je product in je winkelmand door op de roze knop te drukken.

Betaling

Op welke manieren kan ik betalen?

Op dit moment kunt u alleen nog met IDEAL betalen. We werken er hard aan om in de toekomst ook creditcard en Paypall betalingen te accepteren.

Heeft MAMA kringloop een veilige betaalomgeving?

Ja. MAMA kringloop maakt gebruik van een beveiligde internetomgeving. Uw transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding te herkennen aan het slotje in uw browser.

Op welke manieren kan ik betalen?

Op dit moment kunt u alleen nog met IDEAL betalen. We werken er hard aan om in de toekomst ook creditcard en Paypall betalingen te accepteren.

Kan ik contant betalen bij levering?

Nee. Alleen online via de webshop.

Bezorgen

Wordt mijn bestelling thuis bezorgd?

Ja. Thuis tot de deur op de begane grond of met aanwezigheid van een lift.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Uw bestelling wordt binnen 14 dagen bezorgd. Voor het bezorgen van grote spullen zoals tafels, banken, stoelen en andere meubels krijgt u van ons een bericht zodra de bezorgdatum bekend is en krijgt u een tijdvak van 4 uur zodat u niet de hele dag thuis hoeft te wachten.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Nee. Het is alleen mogelijk om uw aankoop te laten bezorgen.

Kan ik voor het bezorgen een tijdvak kiezen?

Nee dit kunt u niet zelf kiezen. Voor het bezorgen van grote spullen zoals kasten, tafels, banken en andere meubels krijgt u van ons een tijdvak van 4 uur zodat u niet de hele dag thuis hoeft te wachten. U krijgt hierover een bericht via de mail.

Wat zijn de bezorgkosten?

Dat is afhankelijk van de grootte en het bezorgadres. Voor producten die niet met de gewone pakketdienst mee kunnen worden de verzendkosten berekend op basis van de afstand en reisduur vanuit Amsterdam. De bezorgkosten worden automatisch berekend als u uw postcode invoert bij het afrekenen op de afrekenpagina. Gratis bezorging vanaf 450,- door héél Nederland.

Retourneren

Mag ik tweedehands producten retourneren?

Ja. U heeft wettelijk gezien 14 dagen bedenktijd. U bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen en het product moet wel in dezelfde staat zijn als toen u ‘m kreeg.

Hoe kan ik een product retourneren?

U bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen en de verzendkosten zijn voor uw rekening. U kunt het product terugsturen naar onderstaand adres en u krijgt binnen 14 dagen het bedrag teruggestort op uw rekening mits het product nog in dezelfde staat is als u hem kreeg.

Retouradres

Meerlandenweg 65

1187 ZR Amstelveen

Kan ik een product weigeren bij levering als het niet bevalt?

Nee. Onze bezorgers nemen het product niet mee terug, u bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen.