Bezorgen

Wordt mijn bestelling thuis bezorgd?

Ja. Thuis tot de deur op de begane grond of met aanwezigheid van een lift.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Uw bestelling wordt binnen 14 dagen bezorgd. Voor het bezorgen van grote spullen zoals tafels, banken, stoelen en andere meubels krijgt u van ons een bericht zodra de bezorgdatum bekend is en krijgt u een tijdvak van 4 uur zodat u niet de hele dag thuis hoeft te wachten.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Nee. Het is alleen mogelijk om uw aankoop te laten bezorgen.

Kan ik voor het bezorgen een tijdvak kiezen?

Nee dit kunt u niet zelf kiezen. Voor het bezorgen van grote spullen zoals kasten, tafels, banken en andere meubels krijgt u van ons een tijdvak van 4 uur zodat u niet de hele dag thuis hoeft te wachten. U krijgt hierover een bericht via de mail.

Wat zijn de bezorgkosten?

Dat is afhankelijk van de grootte en het bezorgadres. Voor producten die niet met de gewone pakketdienst mee kunnen worden de verzendkosten berekend op basis van de afstand en reisduur vanuit Amsterdam. De bezorgkosten worden automatisch berekend als u uw postcode invoert bij het afrekenen op de afrekenpagina. Gratis bezorging vanaf 450,- door héél Nederland.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik maken van cookies.
U heeft zich succesvol aangemeld!
Dit emailadres bestaat al