Plaats je product in je winkelmand door op de roze knop te drukken
Op dit moment kunt u alleen nog met IDEAL betalen. We werken er hard aan om in de toekomst ook creditcard en Paypall betalingen te accepteren.
Ja. MAMA kringloop maakt gebruik van een beveiligde internetomgeving. Uw transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding te herkennen aan het slotje in uw browser.
Nee. Alleen online via de webshop.
Ja. Thuis tot de deur op de begane grond of met aanwezigheid van een lift.
Uw bestelling wordt binnen 14 dagen bezorgd. Voor het bezorgen van grote spullen zoals tafels, banken, stoelen en andere meubels krijgt u van ons een bericht zodra de bezorgdatum bekend is en krijgt u een tijdvak van 4 uur zodat u niet de hele dag thuis hoeft te wachten.
Nee. Het is alleen mogelijk om uw aankoop te laten bezorgen.
Nee dit kunt u niet zelf kiezen. Voor het bezorgen van grote spullen zoals kasten, tafels, banken en andere meubels krijgt u van ons een tijdvak van 4 uur zodat u niet de hele dag thuis hoeft te wachten. U krijgt hierover een bericht via de mail.
Dat is afhankelijk van de grootte en het bezorgadres. Voor producten die niet met de gewone pakketdienst mee kunnen worden de verzendkosten berekend op basis van de afstand en reisduur vanuit Amsterdam. De bezorgkosten worden automatisch berekend als u uw postcode invoert bij het afrekenen op de afrekenpagina. Gratis bezorging vanaf 450,- door héél Nederland.
Ja. U heeft wettelijk gezien 14 dagen bedenktijd. U bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen en het product moet wel in dezelfde staat zijn als toen u ‘m kreeg.
U bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen en de verzendkosten zijn voor uw rekening. U kunt het product terugsturen naar onderstaand adres en u krijgt binnen 14 dagen het bedrag teruggestort op uw rekening mits het product nog in dezelfde staat is als u hem kreeg.
Meerlandenweg 65 1187 ZR Amstelveen
Nee. Onze bezorgers nemen het product niet mee terug, u bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik maken van cookies.
U heeft zich succesvol aangemeld!
Dit emailadres bestaat al