Online kringloop MAMA

 

U vindt in onze online kringloop een uitgebreid assortiment tweedehands goederen die u eenvoudig in de webshop kunt aanschaffen en thuis laat bezorgen. De bezorgkosten worden berekend vanaf onze vestiging in Amsterdam en we bezorgen door héél Nederland. We proberen de spullen zo goed mogelijk te fotograferen en als het product mankementen heeft of beschadigingen dan staat dat aangegeven in de productomschrijving. U plaats een product eenvoudig in uw winkelmandje en vult bij het afrekenen uw postcode in waarna de verzendkosten worden berekend. Nadat u heeft afgerekend krijgt u een bevestigingsmail en nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak te maken. U hoeft nu dus niet meer de deur uit om naar de kringloopwinkel te gaan, bij ons winkelt u lekker vanuit uw luie stoel en kunt u ook terecht voor vintageantiek en design. Doordat wij een constante aanstroom hebben van nieuwe spullen kunt u elke keer weer wat nieuws vinden in onze online kringloop.

Waarom een online kringloop?

 

Een online kringloop is tegenwoordig zo relevant als het maar zijn kan. Naast de toenemende populariteit van kringloopwinkels en websites als marktplaats heeft men ook de behoefte om thuis tweedehands spullen te kopen en eenvoudig te laten bezorgen. Daarmee vervullen we ook een maatschappelijk doel namelijk het hergebruik van spullen. Door middel van hergebruik proberen we de afvalstromen te verminderen en daarmee ook het klimaat en de opwarming van de aarde te ontzien. MAMA kringloop wil het kopen van tweedehands spullen zo aantrekkelijk mogelijk maken en daarnaast een realistisch beeld geven van het product, daarom fotograferen we het product van alle kanten zo goed mogelijk. Door ook actief te zijn op social media zoals Instagram en Facebook proberen we ons bereik te vergroten en daarmee hergebruik van tweedehands goederen te stimuleren. Daarnaast beschikken veel mensen vaak niet over het vervoer om grote aankopen op sites als marktplaats thuis te laten bezorgen. Uw aankopen worden door ons bezorgd door héél Nederland, dat is ook nog een groot voordeel van de online kringloop.

Online kringloop diensten

 

U kunt onze online kringloop gebruiken voor een groot aantal diensten naast onze webshop. Zo kunt u nog bruikbare tweedehands spullen kosteloos laten ophalen door onze ophaalserviceons inschakelen voor een complete woningontruiming en als u waardevolle spullen heeft kunt u gebruik maken van onze opkoopservice. Waardevolle spullen zijn bijvoorbeeld: antiek, vintage, retro, design en kunst. Wij hebben onze eigen ophaalservice en een ophaalafspraak maken is heel eenvoudig. Heeft u een woningontruiming nodig bijvoorbeeld na overlijden of verhuizen? Wij kunnen de woning volledig naar wens opleveren. Bruikbare spullen gaan naar de kringloop en het afval voeren we netjes af. Zoveel mogelijk wordt bij ons hergebruikt en duurzaamheid staat bij ons centraal. Heeft u vragen over de diensten van online kringloop MAMA? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik maken van cookies.
U heeft zich succesvol aangemeld!
Dit emailadres bestaat al