Opkopen inboedel

Bent u op zoek naar een partij die uw inboedel kan opkopen? Dan bent u bij MAMA kringloop aan het juiste adres! Wij zijn namelijk al meer dan 15 jaar actief in het inboedel opkopen. Onze service gaat verder dan alleen het opkopen, daarnaast kunnen wij uw woning ook ontruimen. MAMA kringloop biedt een goede en eerlijke prijs voor uw waardevolle spullen én kan de woning weer naar wens opleveren!

Direct geld bij opkopen van inboedel

U wilt uw inboedel gemakkelijk verkopen, om die reden biedt MAMA kringloop gelijk geld voor uw waar. Wij verstrekken u een eerlijke prijs voor uw waardevolle spullen. Benieuwd wat uw inboedel waard is? Biedt dan geheel vrijblijvend online uw inboedel aan in onderstaande aanbodformulier.

Inboedels die wij opkopen

Wij kopen inboedels op die nog een waarde vertegenwoordigen. Denk hierbij aan vintage, antiek, schilderijen, design en kunst.

Aanbodformulier 

Biedt uw inboedel eenvoudig aan via ons online aanbodformulier.

U kunt ons door middel van onderstaande formulier foto’s sturen van de inboedel die u ons te koop aan wilt bieden. Wij verzoeken u om 4 foto’s sturen van de inboedel die u wilt verkopen. In de beschrijving kunt u alle relevante details vermelden.

Let op: in onderstaande formulier kunt u maximaal 4 foto’s tegelijk versturen. Als u meer afbeeldingen wilt versturen dan kan dit via WeTransfer naar info@mamakringloop.nl

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik maken van cookies.
U heeft zich succesvol aangemeld!
Dit emailadres bestaat al