U heeft een  schilderij en u wilt deze graag verkopen? Dan biedt onze opkoopservice uitkomst! Wij kopen uw werken van oude meesters tot moderne kunst. Onze aankoopprocedure is eenvoudig en betrouwbaar. Met behulp van onderstaande formulier kunt u foto’s en de beschrijving sturen van het schilderij dat u wilt verkopen. 

Voordelen schilderij verkopen

MAMA biedt u een betrouwbaar alternatief voor het verkopen van uw schilderij. Geen vreemde mensen over de vloer of misleidende galeriehouders en u betaalt bij ons geen bijkomende kosten zoals opgeld en commissies wat bij bijvoorbeeld het veilinghuis wel het geval is. Naast de praktische voordelen van ons aanbodformulier bieden wij u een vertrouwd aanbod voor uw schilderij. Daarnaast kopen wij ook overige waardevolle objecten en inboedels zoals antiek, vintage en design. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het kopen en verkopen van roerende goederen, kunst, meubels en curiosa. 

Procedure schilderij verkopen

Wij zien uw aanbod graag digitaal tegemoet in ons aanbodformulier m.b.v. foto’s. Wij vragen u vier (4)  duidelijke foto’s te sturen van voorkant, achterkant, signatuur en relevante details. In de beschrijving van het formulier kunt u de  kenmerken zoals de naam van de kunstenaar, de titel en het jaar van oorsprong vermelden en eventueel de herkomst (Bijvoorbeeld een vorige eigenaar). Graag ontvangen wij van u een richtprijs c.q. prijsindicatie. Vervolgens nemen wij bij interesse contact met u op voor een aanbod.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik maken van cookies.
U heeft zich succesvol aangemeld!
Dit emailadres bestaat al