Onderga een zorgeloze woningontruiming door een woning te laten leegruimen door Uw Ontruimer.nl. Veelvoorkomend is dat er gebruik wordt gemaakt van deze dienst na het overlijden van een dierbare of bij een verhuizing. Bijvoorbeeld bij het verhuizen van een oudere naar een verzorgingstehuis kan het zijn dat er niet genoeg ruimte is om alles mee te nemen. Dit kan een veelbewogen tijd zijn waarin u opzoek bent naar een professionele partner die u hierbij kan helpen.

Woningontruiming Uw Ontruimer

Duurzame woningontruiming

Vanwege een woningontruiming komen er vaak een hoop spullen uit de woning die nog geschikt zijn voor hergebruik. Zoveel mogelijk van de spullen wordt hergebruikt en we werken duurzaam. Het afval voeren wij netjes af en scheiden we zoveel mogelijk. Heeft u mogelijk een waardevolle inboedel? Dan kunt u ook gebruik maken van onze inboedelopkoop. Wij verstrekken dan een bedrag voor uw inboedel of dit bedrag wordt in mindering gebracht op de offerte van een eventuele woningontruiming.

Wat kunt u verwachten als u uw woning wilt laten leegruimen?

Zodra u contact heeft opgenomen en vertelt wat de werkzaamheden zijn maken we een afspraak om een offerte uit te brengen. We komen dan kosteloos en vrijblijvend bij u langs om u een offerte aan te bieden. Wij zorgen dat de woning naar uw wens of die van de verhuurder/makelaar wordt opgeleverd. Zijn er nog bepaalde eisen waaraan de oplevering moet voldoen? Wij leveren aanvullende klus/herstelwerkzaamheden, zo kunnen wij:

 • De vloer/vloerbedekking verwijderen.
 • Spijkers, schroeven, pluggen en andere aanhangsels verwijderen.
 • Schilderen van de woning
 • Tuin opschonen
 • Electrapunten afwerken
 • Stucwerkzaamheden

 

 

Woningontruiming zonder stress

Een ontruiming vindt vaak plaats in een bewogen tijd. Een veelvoorkomend probleem is tijdnood, vanwege een onvoorziene omstandigheid. Bijvoorbeeld na overlijden moet een woning plotseling leeggehaald worden. Dit is een factor die veel emoties met zich meebrengt en in combinatie met een  bijkomende ontruiming kan dit veel stress opleveren.

In deze moeilijke tijd staan onze vakkundige ontruimers klaar om u te ontzorgen. Onze medewerkers houden rekening met de emoties die hierbij komen kijken. Wij gaan respectvol en discreet om met uw ontruiming.

Wij hebben uitgebreide ervaring op het gebied van ontruimen. Veelvoorkomende soorten ontruimingen die wij uitvoeren zijn bijvoorbeeld:

 • Woningontruiming
 • Spoedontruiming
 • Ontruiming zorgkamer
 • Ontruiming seniorenwoning
 • Bedrijfsontruiming
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik maken van cookies.
U heeft zich succesvol aangemeld!
Dit emailadres bestaat al